Malo o nama :) | Najlepša metraža

Mi smo mala online prodavnica koja se bavi prodajom pamučnih tekstilnih materijala najlepših dezena.

Naša mala porodična firma se prvenstveno bavila šivenjem i izradom kućnog dekora i usput smo prepoznali nedostatak lepih i nesvakidašnjih dezena za izradu istih. Krenuvši u potragu za interesantnim dezenima za sopstvene potrebe počeli smo da odgovaramo na prohteve i mušterija koje žele sami da šiju od naših materijala.

Prošle godine smo promenili delatnost iz krojačke radionice u online prodaju metraže i krenuvši u susret razvoju online prodaje postavili proizvode u web shop gde su i Vama vidljivi.

Znamo, da kada su u pitanju materijali, uvek je lakše odlučiti kada se „pipne“ ali ponosno možemo da garantujemo da kod nas nema nezadovoljnih mušterija. Reakcije kupaca nakon pijema paketa svedoče o maximalnom zadovoljstvu a opšti utisak je da su materijali isti ili još lepši nego na slici.

Odogovarajući i na tu vašu potrebu da lično posetite naše malo carstvo, od prošle godine smo dostupni i lokalno u prodavnici u Novom Sadu u  KISAČKOJ ulici 31. Tu će vas svakodnevno uslužiti naše saradnice koje su, ljubazne, prijatne i nasmejane: Aleksandra ili Marija.

Naši materijali su skuplji nego što ste navikli na cenu pamučne metraže u Srbiji, ali isto tako su i vredni svakog dinara. Trudimo se da pružimo mogućnost Vama rukotvorcima da izradite unikatne stvarčice od neobičnih dezena i da se vaši proizvodi istaknu gde god da se pojave 🙂

Naši dobavljači su skuplji i trudimo se da ne nabavljamo jeftine materijale slabijeg kvaliteta koje i ovako ima sasvim dovoljno na tržištu.

Stremimo ka najvišem kvalitetu kako robe tako i usluge, takođe se trudimo da nabavimo uvek popularne i tražene materijale.

O sebi mogu reći da sam ponosna mama troje dece: ćerke Sare (6) i blizanaca Stefana i Lazara (2) i da bolujem od zavisnosti od lepih dezena 😀

Šta god Vas zanima, tu sam, trudim se da odgovorim na svakakva pitanja, da brzom uslugom doprinesem Vašem radu, i da uvek nabavim nešto još lepše da sa mojim materijalima stvarate lepotu 🙂