Uslovi korišćenja | Najlepša metraža

KAKO KUPITI:

Poručivanje putem sajta je moguća za sve navedene proizvode na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU“.

Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je obeležiti željenu količinu metražne robe u metrima, i broj komada za komadne proizvode.

Kada završite sa kupovinom, idete na opciju plaćanje, gde dobijate Vašu porudžbinu objedinjenu sa konačnim iznosom. Odaberete način plaćanja (online plaćanje ili plaćanje pouzećem) i pošaljete.

Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a e-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Trudimo se da stanje dezena i ostalih proizvoda na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta i prodaje u maloprodajnom objektu, postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u datom momentu.
Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će vas o tome obavestiti e-mailom ili telefonom i ponuditi Vam alternativu.

Ukoliko želite da dodatno pojasnite nešto u vezi sa svojom porudžbinom, to možete uraditi tako što to upišete u napomenu.

Vašu porudžbinu ne pripremamo automatski nego se trudimo da Vas maksimalno kvalitetno i najljubaznije uslužimo i nije nam teško da za Vas izmerimo nešto, dodatno fotografišemo ili posavetujemo.

Želimo Vam prijatnu kupovinu kod Nas. Sve u vezi dostave i načinu plaćanja pogledajte u „Način plaćanja“ i „Način dostave“

NAČIN PLAĆANJA:

Vašu porudžbinu možete platiti online elektronskim bankarstvom sa vašeg tekućeg računa. Pri odabiru „bankovna transakcija“ dobićete na mail podatke za uplatu.

U ovom slučaju kada ste direktno preko računa platili robu, kuriru plaćate samo troškove dostave.

Drugi način plaćanja Vaše porudžbine je plaćanje kuriru kada Vam donese pošiljku da preuzmete. Poručeni proizvodi putem našeg sajta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe POST EXPRESS, kuriru plaćate i troškove dostave.

Ukoliko kupite nešto lagano, na primer stopicu za mašinu, posle Vaše uplate na tekući račun šaljemo preporučeno u kom slučaju su troškovi ptt znatno manji.

NAČIN DOSTAVE:

Porudžbine šaljemo službom POST EXPRESS.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od maximalnih 7 dana od dana potvrđenja porudžbe.

****Mi se trudimo da šaljemo vaše porudžbine iz dana u dan kako pristižu. Dobićete obaveštenje i o tome da je porudžbina poslata.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspešne prve dostave poštar ostavlja isečak sa brojem pošiljke sa kojim možete u narednih 5 dana preuzeti vašu pošiljku u označenoj pošti.

Ukoliko ne preuzmete Vašu pošiljku i vrati nam se, mi plaćamo dupli PTT. Ukoliko smatrate da je vaša greška što nam se paket vratio, uplaćujete nam duplu poštarinu i mi vam ponovo pošaljemo vaš paket.

Ukoliko nam se vrati paket zbog Vašeg nemara ili neozbiljnosti prilikom poručivanja, bez daljnjeg objašnjenja sa vaše strane, stavljamo Vas na „crnu listu“ kupaca koji u narednom periodu nisu u mogućnosti da kupuju preko našeg sajta.

NA TERITORIJI NOVOG SADA VRŠIMO BESPLATNU DOSTAVU NA VAŠU ADRESU ILI NAS POSETITE U MALOPRODAJNOM OBJEKTU U DUNAVSKOJ 15 U PASAŽU.